Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com
  • https://www.jmidler.com/products/
  • https://www.jmidler.com/products/

Produk Kami

Keunggulan Kami

  • CertificateCertificate

    Sertipikat

    2000 certificationin 2002.Our idlers, pulleys, jeung produk lianna geus sagala narima sertifikasi CE.

  • TechnologyTechnology

    Téknologi

    kami ngadegkeun puseur design CAD husus, produksi jeung puseur processing jeung puseur inspeksi kualitas produk.

  • ServiceService

    Palayanan

    Urang bisa nyadiakeun konsumén urang kapuasan total jeung kapercayaan.Jaminan kualitas terus-terusan nyababkeun kamekaran bisnis urang.

Kunjungan Palanggan

  • b80b49da
  • c9b9d664
  • 104d35491
  • 23ab24ea
  • CEMEX
  • 1530689669456
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami