Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Tentang Kami

sep-line-white

Tentang Kami

sep-line-white

Kalayan template halaman badarat responsif Landigoo, anjeun tiasa nampilkeun jasa wangunan & konstruksi anu saé!

Profil Perusahaan

Hebei Juming Conveyor Machinery Co., Ltd

Hebei Juming Conveyor Machinery Co., Ltd nyaéta produsén profésional basis Cina tina conveyors sabuk jeung bagian conveyor sabuk.Didirikeun taun 1980, parusahaan urang ieu utamana kalibet dina manufaktur sarta pamasaran Conveyoer roller, Beubeur, Pulley & Frame, jeung saterusna.Can minuhan JIS, DIN, CEMA, SABS standard.Hebei Juming bisa nyadiakeun konsumén jeung rollers kualitas luhur jeung pangalusna after- jasa diobral guna ngadegkeun hubungan bisnis stabil sarta lila kalawan unggal parusahaan esteemed.

why (3)

produk

Produk kami aya dina rupa-rupa jinis sareng seueur dianggo dina kakuatan listrik, metalurgi, tambang, batubara, semén, baja, kimia, palabuhan, PLTA sareng industri gandum.

why (1)

Pangalaman

Kami geus akumulasi 40 taun pangalaman dina manufaktur idlers conveyor.Janten urang terang kumaha ngahasilkeun sareng nyayogikeun produk anu stabil sareng dipercaya ka konsumén urang.

why (2)

Tim Téknis anu kuat

Salaku tambahan, anggota staf operasi ieu ngagaduhan pelatihan téknis anu beunghar, sareng manajemén kualitas dilaksanakeun sacara ketat dina unggal léngkah tina desain produk sareng produksi dugi ka pamariksaan akhir.

Keunggulan Perusahaan

Kami nganggo tim tanaga téknis sareng parantos ngimpor alat produksi canggih sareng alat pamariksaan kualitas.

icon1

Téknologi

kami ngadegkeun puseur design CAD husus, produksi jeung puseur processing jeung puseur inspeksi kualitas produk.

icon4

Sertipikat

parusahaan urang narima ISO9001: 2000 certificationin 2002.Our idlers, pulleys, jeung produk lianna geus sagala narima sertifikasi CE.

sr1

Usaha

Kami henteu ngan ukur penjualan ka pasar domestik, tapi ogé ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, jsb.

sr2

Kualitas

Produk kualitas luhur, jasa sampurna jeung rojongan teknis kuat mawa kami lega & reputasi alus teuing.

sr3

Palayanan

Urang bisa nyadiakeun konsumén urang kapuasan total jeung kapercayaan.Jaminan kualitas terus-terusan nyababkeun kamekaran bisnis urang.

Kunjungan Palanggan

Pilih kami, percanten ka kami, "Kami mangrupikeun Insinyur Conveyor profésional anjeun!"

about (3)

about (4)

about (5)

hgfdgf

about (1)

about (2)


Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami