Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Bearing Perumahan Seal Roller conveyor roller Bearing ka disegel bearing imah roller conveyor

Katerangan pondok:

Imah bantalan dianggo pikeun ngadukung bantalan, ngalereskeun cincin luar bantalan.Sareng warna sareng ukuranana tiasa disaluyukeun.


  • Bahan:Baja karbon
  • warna:Salaku gambar atanapi ngaropéa
  • Ukuran Disesuaikeun:Disaluyukeun
  • Kualitas Standar kualitas luhur:Standar kualitas luhur
  • Waktos pangiriman:Dina 15 poé nurutkeun kuantitas Anjeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngahasilkeun Déskripsi

    Perumahan bantalanpenting pikeun conveyor roller.We geus dijieun komponén roller conveyor pikeun leuwih 30 taun, aranjeunna loba dipaké dina transporting tempat, kayaning pertambangan, batubara, pabrik semén, pupuk, kimia, pabrik bahan batu jeung saterusna.Ngahasilkeun perumahan bearing kalawan harga kalapa kalawan kualitas alus teuing pikeun minuhan paménta konsumén 'mangrupakeun misi urang, sarta kami ogé terus nalungtik métode anyar perbaikan kualitas.

    微信图片_20220621155247

    Bahan:Baja Karbon (SPHC).

    Rentang ukuran:Dipaké dina TK, DT II tipe gilinding .

    Sampel:Sampel perumahan bearing gratis sayogi.

    Sertifikasi:Sadaya manufaktur diprosés mastikeun ka ISO9001-2008 Standards.

    kualitas:Precision High.kasabaran low (0 ~ -0.01/-0.02mm pikeun diaméter jero. +/- 0.2mm pikeun jangkungna jero

    Fitur

    a) Gampang dipasang,

    b) kinerja sealing sampurna,

    c) precision High on pamundut anjeun,

    d) jasa OEM / ODM, sampel muatan Free sadia,

    e) Standar pamariksaan anu ketat ngajamin produk kualitas luhur urang.

    微信图片_20220621155737

    jasa kami

    Service Pra-Penjualan

    * Inquiry sarta rojongan konsultan.

    * Pangrojong tés sampel.

    * Tingali Pabrik kami.

    Service Saatos-Penjualan

    * Insinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeri.

    Sampel Gratis

    FAQ

    Q: naon kuantitas urutan minimum?

    A: 1000 susunan

    Q: naon waktos pangiriman?

    A: 15 poé, rinci nurutkeun kuantitas urutan Anjeun

    Q: naon istilah pembayaran?

    A: 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan ngalawan salinan B / L, ogé anjeun bisa milih EXW di tunai dibayar usd atanapi rmb.

    Q: Dupi abdi tiasa mesen sampel?

    A: tangtosna, pikeun model aya urang gaduh, pabrik urang hoyong nawiskeun hiji sampel bebas er custom jeung muatan airfreight bakal dibayar ku konsumén;pikeun nyieun modél ngaropéa bakal consulted.

    Q: anjeun tiasa nampi jasa OEM?

    A: nuhun, OEM téh bisa ditarima.

    Q: Upami abdi hoyong nganjang ka pabrik anjeun, nu bandara pangcaketna?

    A: Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding, ngan ukur butuh dua jam ti Bandara Zhengding ka pabrik urang.Ogé anjeun tiasa nyandak karéta gancang ka stasion karéta api Shijiazhuang.Teras kami bakal ngajemput anjeun sareng ngajalankeun anjeun ka pabrik kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami