Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Taros Kami

Hebei Juming Conveyor Mesin Co., Ltd.

Alamat

No 44 Jianshe Str, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina 050000

Surélék

Telepon

+86 15612138018

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami