Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Conveyor Beubeur

  • High Quality Conveyor Belt with Good Price

    Sabuk Conveyor Berkualitas Tinggi sareng Harga Anu Alus

    produk sabuk kami ngawengku: tipe Standar, tipe kakuatan High (NN, EP jeung ari baja), tipe pipa, tahan Kimia, tahan suhu luhur, tahan tiis, Anti cimata jeung sajabana Bisa minuhan atawa ngaleuwihan rupa RMA, DIN, SANS jeung Standar AS1332 sareng Sistem Kontrol Kualitas parantos disertipikasi IS09001.Alat produksi kelas munggaran, fasilitas tés sareng sistem jaminan kualitas lengkep ngajamin kualitas luhur.
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami