Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Pigura Conveyor pikeun Beubeur Conveyor System

Katerangan pondok:

Conveyor Frame mangrupa bagian penting tina sistem conveyor, dirancang pikeun nyadiakeun gap minimum antara rollers, sarta méré panyalindungan ditambahkeun kana conveyor belt.Frame slopers luar dirancang pikeun nyegah bahan ngawangun nepi sabudeureun cangkang tungtung kukituna Ngahindarkeun maké cangkang prématur alatan roll jamming.
Numutkeun jenis, pigura dibagi jadi dua jenis: pigura Liner jeung pigura offsets.


  • Jenis pamasaran:Ngahasilkeun Biasa
  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:5000 Potongan / Potongan per minggu
  • Modeu logistik:Angkutan laut
  • Jasa ngaropéa:nyadiakeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Naon pigura conveyor

    Conveyor Frame mangrupa bagian penting tina sistem conveyor, dirancang pikeun nyadiakeun gap minimum antara rollers, sarta méré panyalindungan ditambahkeun kana conveyor belt.Frame slopers luar dirancang pikeun nyegah bahan ngawangun nepi sabudeureun cangkang tungtung kukituna Ngahindarkeun maké cangkang prématur alatan roll jamming.
    Numutkeun jenis, pigura dibagi jadi dua jenis: pigura Liner jeung pigura offsets.
    Pigura conveyor loba dipaké dina garis industri Metalurgi, tambang batubara, industri kimia, bahan wangunan, listrik, industri lampu, buckwheat, pertambangan, port na etc.Our produk bisa minuhan standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS jeung sistem kontrol kualitas geus ISO 9001 Certified.The parabot produksi kelas munggaran, fasilitas nguji sarta sistem jaminan kualitas lengkep ngajamin kualitas luhur. Produk ékspor ka Éropa, Amerika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, jsb.

    belt (1)

    belt (2)

    belt (3)

    belt (4)

    belt (5)

    Parameter pigura conveyor

    Warna Bulao, beureum, hideung, héjo, konéng, jsb, tiasa ngalakukeun sakumaha sarat Anjeun
    bahan baja karbon, Q235 sudut logam baja
    Lebar sabuk 450 500 600 650 750 800 900 1000 1050 1200 1400 1600 1800 2000 2200 2400
    Tipe Trough, offset
    Gelar 10,15, 20,25, 30, 35, 45
    Pamakéan Batubara, tambang, semén, quarry, metalurgi, jsb
    Cet Bubuk coated, Galvanized
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    palabuhan miang Xingang port / Qingdao Port / Shanghai Port
    Bungkusan Pigura dina palet, tiasa pakét dipisahkeun atanapi nganggo rollers salaku hiji set, teras dimuat dina wadah 20GP atanapi 40GP

    Keunggulan Kami :

    a) Gampang masang sareng ngagentos
    b) Koéfisién gesekan rendah;
    c) kualitas luhur;
    d) Téhnik las alus,
    e) Syarat pembayaran anu saé.
    f) Pangiriman gancang, urang gaduh dua pabrik, ngadamel pangiriman gancang.
    e) jasa OEM, tiasa ngalakukeun sakumaha sampel customer urang atanapi gambar desain.

    Aplikasi:

    Pigura conveyor na rollers ngabentuk conveyor roller set ngarojong sabuk conveyor, aya idlers trough, idlers dampak, idlers offset, idlers timer aligning.Idlers ieu loba dipaké dina pertambangan, semén, quarry, port, metalurgi, pembangkit listrik, beton. batching plant jsb pikeun transportasi bahan bulk.

    rter (1)

    rter (3)

    rter (2)

    rter (4)

    app (4)

    app (3)

    uty

    app (1)

    Tanya Jawab

    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami pabrik jeung boga lisénsi ékspor.Bisa ngajamin stabilitas kualitas produk jeung waktu pangiriman
    Q: Inpormasi naon anu kuring kedah nyayogikeun pikeun ngonfirmasi pesenan roller anu mawa conveyor?
    A: Kanggo produk anu henteu standar, kami bakal nyayogikeun gambar téknis pikeun anjeun mastikeun.Upami pesenan kanggo bagian standar, anjeun ngan ukur kedah masihan kami nomer bagian.

    Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    A: Kualitas nyaéta prioritas.Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kadali kualitas unggal process.Raw bahan inspeksi sanggeus ngasupkeun pabrik.
    Unggal prosés bakal acak inspected pikeun mastikeun yén produk ngasupkeun prosés salajengna qualified.The laporan pamariksaan bakal napel na kiriman.

    Q: Dupi anjeun gaduh produk di stock?
    A: No Sadaya gilinding dihasilkeun nurutkeun urutan Anjeun.

    Q: Dupi abdi tiasa mesen sampel?
    A: Tangtu.Kami nawiskeun conto modél umum gratis, sareng anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pengiriman.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    A: Biasana 7-30 poé, éta gumantung kana quantity.For Anjeun urutan urgent, urang kudu adjustment fléksibel pikeun mastikeun waktu pangiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami