Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Pigura conveyor

  • Conveyor Frame for Belt Conveyor System

    Pigura Conveyor pikeun Beubeur Conveyor System

    Conveyor Frame mangrupa bagian penting tina sistem conveyor, dirancang pikeun nyadiakeun gap minimum antara rollers, sarta méré panyalindungan ditambahkeun kana conveyor belt.Frame slopers luar dirancang pikeun nyegah bahan ngawangun nepi sabudeureun cangkang tungtung kukituna Ngahindarkeun maké cangkang prématur alatan roll jamming.
    Numutkeun jenis, pigura dibagi jadi dua jenis: pigura Liner jeung pigura offsets.
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami