Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Conveyor Katrol

  • Conveyor Pulley JIS Standard High Quality

    Conveyor Pulley JIS Standar Kualitas Luhur

    Conveyor Pulley mangrupakeun komponén transmisi conveyor, beungeut meulah kana beungeut baja, casting beungeut karét, herringbone jeung inten pola permukaan karét palapis.
    Katrol conveyor sareng standar CEMA & DIN, disertipikasi ku ISO9001/2008 sareng Sertipikat Kasalametan Persetujuan pikeun Produk Pertambangan, cangkang katrol mangrupikeun las busur submerged, kelim las 100% henteu aya karusakan sareng pamariksaan scan sinar-X 25%, uji kasaimbangan statik saatos assembly, precision minuhan standar ISO jeung sertipikat CE.diékspor ka AS, Rusia, Bélgia, Australia, Selandia Anyar, Afrika Kidul, jeung saterusna.
  • Rubber Belt Conveyor Driving Pulley, Head Pulley

    Karét Beubeur Conveyor nyetir katrol, sirah katrol

    Conveyor Pulley mangrupakeun komponén transmisi conveyor, beungeut meulah kana beungeut baja, casting beungeut karét, herringbone jeung inten pola permukaan karét palapis.
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami