Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

HDPE / UHMWPE Conveyor Roller pikeun Tugas Berat Gravitasi Conveyor Mawa Roller

Katerangan pondok:

Ngaran lengkep roller HDPE nyaéta roller poliétilén kapadetan luhur, éta gaduh prestasi anu langkung saé dibandingkeun sareng roller idler baja tradisional, gaduh pasar lager.


  • Jenis pamasaran:Ngahasilkeun Biasa
  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:5000 Potongan / Potongan per minggu
  • Modeu logistik:Angkutan laut
  • Jasa ngaropéa:nyadiakeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Naon HDPE Roller

    Ngaran lengkep roller HDPE nyaéta roller poliétilén kapadetan luhur, éta gaduh prestasi anu langkung saé dibandingkeun sareng roller idler baja tradisional, gaduh pasar lager.
    Éta gaduh résistansi korosi anu langkung saé sareng résistansi abrasion,
    * Torek ti roller baja, umur panjang,
    * Bisa dipaké dina ampir sagala aplikasi mana rollers baja dipaké,
    * Turunkeun biaya ngamimitian dina drive conveyor kusabab beuratna langkung hampang,
    * Bisa didaur ulang, éfisién énergi, ngirangan geter,
    * Turunkeun biaya pangropéa, ngirangan karusakan sabuk conveyor,
    * Operasi quieter ti rollers baja tradisional,
    * Susunan kedap cai,
    * Pintonan saé dina cuaca anu parah sareng aplikasi anu ekstrim.

    HDPE conveyor roller loba dipaké dina garis industri metalurgi, tambang batubara, industri kimia, bahan wangunan, listrik, industri lampu, buckwheat, pertambangan, port na etc.Our produk bisa minuhan standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS. sarta sistem kadali kualitas geus ISO 9001 Certified.The parabot produksi kelas munggaran, fasilitas nguji sarta sistem jaminan kualitas lengkep ngajamin produk quality.The luhur ékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, jsb.

    quilty (1)

    quilty (7)

    gdf

    Bahan pipah poliétilén dénsitas luhur
    Bahan aci baja hampang / stainless steel
    Bearing SKF, HRB, FAG jsb
    Pamakéan Batubara, tambang, semén, quarry, metalurgi, jsb
    Diaméter pipa 89-165, ukuran séjén sadia on pamundut
    Diaméter aci 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, jsb
    Anjing laut anjing laut labyrinth
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    palabuhan miang Xingang port / Qingdao Port / Shanghai Port
    Bungkusan Rollers bisi kai, lajeng dimuat dina 20GP atanapi 40GP wadahna

    HDPE Roller spésifikasi

    Diaméter cangkang Diaméter aci dina Bearing Bearing Series
    89 17mm / 20mm 6203/6204
    102 20mm / 25mm 6204/6205
    108 20mm / 25mm 6204/6205
    114 20mm / 25mm 6204/6205
    127 20mm / 25mm / 30mm 6204/6205atawa 6305/6206
    133 20mm / 25mm / 30mm 6204/6205atawa 6305/6206
    140 25mm / 30mm 6205 atanapi 6305/6206
    152 25mm / 30mm / 35mm 6305/6206atawa6306/6207
    159 30mm / 35mm / 40mm 6306/6207/6308
    165 35mm / 40mm / 45mm 6307/6308/6309

    Parameter téknis roller conveyor:

    Ngaran

    Parameter téknis

    Saatos leupaskeun parameter

    Radial gerak, mm

    0.40-0.50

    <0.70

    Axial gerak mm

    <0.70

    <1.50

    Résistansi rotasi, N

    1.50-2.50

    <3.75

    Axial loading, kn

    8.0-10.0

    <10.0

    Aplikasi:

    HDPE rollers loba dipaké dina pertambangan, semén, quarry, port, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton jsb pikeun transportasi bahan bulk.

    gdfshgf (1)

    Tanya Jawab

    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami pabrik jeung boga lisénsi ékspor.Bisa ngajamin stabilitas kualitas produk jeung waktu pangiriman

    Q: Inpormasi naon anu kuring kedah nyayogikeun pikeun ngonfirmasi pesenan roller anu mawa conveyor?
    A: Kanggo produk anu henteu standar, kami bakal nyayogikeun gambar téknis pikeun anjeun mastikeun.Upami pesenan kanggo bagian standar, anjeun ngan ukur kedah masihan kami nomer bagian.

    Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    A: Kualitas mangrupikeun prioritas.Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kadali kualitas unggal process.Raw bahan inspeksi sanggeus ngasupkeun pabrik.
    Unggal prosés bakal acak inspected pikeun mastikeun yén produk ngasupkeun prosés salajengna qualified.The laporan pamariksaan bakal napel na kiriman.

    Q: Dupi anjeun gaduh produk di stock?
    A: No Sadaya gilinding dihasilkeun nurutkeun urutan Anjeun.

    Q: Dupi abdi tiasa mesen sampel?
    A: Tangtu.Kami nawiskeun conto modél umum gratis, sareng anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pengiriman.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    A: Biasana 7-30 poé, éta gumantung kana quantity.For Anjeun urutan urgent, urang kudu adjustment fléksibel pikeun mastikeun waktu pangiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami