Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Dampak Roller kalawan kualitas luhur sarta harga alus

Katerangan pondok:

Dampak roller Dipasang dina bahan-dahar titik pikeun nyerep shock tina ragrag handap bahan sarta ngajaga sabuk na idlers ti damage.Roller diwangun ku disc karét, pipa, aci, imah bearing, bearing, segel multi-labyrinth.


Rincian produk

Tag produk

Naon dampak roller

Dampak roller Dipasang dina bahan-dahar titik pikeun nyerep shock tina ragrag handap bahan sarta ngajaga sabuk na idlers ti damage.Roller diwangun ku disc karét, pipa, aci, imah bearing, bearing, segel multi-labyrinth,

Dampak conveyor roller ieu loba dipaké dina garis industri Metalurgi, tambang batubara, industri kimia, bahan wangunan, listrik, industri lampu, buckwheat, pertambangan, port na etc.Our produk bisa minuhan standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS. sarta sistem kadali kualitas geus ISO 9001 Certified.The parabot produksi kelas munggaran, fasilitas nguji sarta sistem jaminan kualitas lengkep ngajamin produk quality.The luhur ékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, jsb.

18

25

Impact Roller (1)

Impact Roller (2)

Impact Roller (3)

Impact Roller (4)

Dampak Roller spésifikasi

Steel Conveyor Roller High Quality Made in China (6)

Warna Cakram karét hideung, biasana piringan tungtung ogé hideung
Bahan pipah Q235
Bahan aci Q235 / 45 # baja
Bearing SKF, HRB, LYC jsb
Pamakéan Batubara, tambang, semén, quarry, metalurgi, jsb
Jenis pipa Pipa baja seamless, pipa dilas
Diaméter pipa 60-219 mm
Diaméter aci 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, jsb
Anjing laut TK, DTII, segel labirin
Cet Dilapis bubuk
Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
palabuhan miang Xingang port / Qingdao Port / Shanghai Port
Bungkusan Rollers bisi kai, lajeng dimuat dina 20GP atanapi 40GP wadahna
Diaméterna baku Diaméter Batin Baku (mm) Lingkup panjang (mm) Jenis Bearing

(Min-Max)

mm Inci
89 3 1/3 60/50 170-3400 204
102 4 76 170-3400 204 205
108 4 1/4 89/76/60 170-3400 204 205
114 4 1/2 89/76 170-3400 204 205
127 5 89 170-3400 204 205
133 5 1/4 89/70/63.5 170-3400 204 205
140 4 1/2 89 170-3400 204 205
152 6 108/76 170-3400 204 205 206 305 306
159 6 1/4 108 170-3400 204 205 206 305 306
194 7 5/8 159/133 170-3400 205 206 207 305 306 307 308

Keunggulan Kami :

a) instalasi gampang jeung kalenturan nice;
b) Koéfisién gesekan handap;
c) Lebu-bukti jeung cai-bukti;
d) Téhnik las rupa mastikeun roller kalawan Geter lemah sareng noise
e) téhnologi nyemprot éléktrostatik ngajadikeun roller leuwih awét sarta alus-pilari;

Aplikasi:

Dampak rollers anu loba dipaké dina pertambangan, semén, quarry, port, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton jsb keur transportasi bahan bulk.

gdfshgf (1)

Tanya Jawab

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik jeung boga lisénsi ékspor.Bisa ngajamin stabilitas kualitas produk jeung waktu pangiriman

Q: Inpormasi naon anu kuring kedah nyayogikeun pikeun ngonfirmasi pesenan roller anu mawa conveyor?
A: Kanggo produk anu henteu standar, kami bakal nyayogikeun gambar téknis pikeun anjeun mastikeun.Upami pesenan kanggo bagian standar, anjeun ngan ukur kedah masihan kami nomer bagian.

Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
A: Kualitas nyaéta prioritas.Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kadali kualitas unggal process.Raw bahan inspeksi sanggeus ngasupkeun pabrik.
Unggal prosés bakal acak inspected pikeun mastikeun yén produk ngasupkeun prosés salajengna qualified.The laporan pamariksaan bakal napel na kiriman.

Q: Naon jaminan tina roller dampak?
A: jaminan roller conveyor dampak kami téh sataun.

Q: Naon umur dampak roller conveyor?
A: Dampak roller conveyor tiasa dianggo 30000 jam di lingkungan umum.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Biasana 7-30 poé, éta gumantung kana quantity.For Anjeun urutan urgent, urang kudu adjustment fléksibel pikeun mastikeun waktu pangiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami