Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Badag conveying kapasitas steel pipe sabuk conveyor diri aligning roller

Katerangan pondok:

Self aligning Roller leuwih stabil salila transportasi, sarta teu gampang ngocok, nu éféktif bisa nyingkahan simpangan tina sabuk conveyor.


  • Jenis pamasaran:Ngahasilkeun Biasa
  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:5000 Potongan / Potongan per minggu
  • Modeu logistik:Angkutan laut
  • Jasa ngaropéa:nyadiakeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    China steel roller

    Ngahasilkeun Déskripsi

    Bahan tina roller conveyor baku CEMA

    1.Rubber Roller idlers Dia 60mm-219mm, panjangna 190-3500mm, nu dipaké dina industri baja, palabuhan, industri batubara, kakuatan
    industri, industri semén, jsb.
    3.Aci: 45 # STEEL sarua C45, atawa sakumaha pamundut.
    4.Bearing: Single & Double Baris Deep Groove Ball Bearing 2RZ & 2Z kalawan C3 clearance, merek tiasa nurutkeun konsumén '
    syarat.
    5.Seals: Gajih panahan segel batin jeung Multi-tahap Labyrinth na ingetan Cap kalawan Outboard rubbing Flinger Seal.
    6. Lubrication: Gajih nyaeta Litium sabun tipe gajih jeung Karat Inhibitors.
    7. las: Dicampur gas shielded arc las tungtung
    8. Lukisan: lukisan biasa, lukisan galvanized panas, lukisan nyemprot statik listrik, lukisan dipanggang.

    Spésifikasi roller conveyor baku CEMA

    gilinding dia aci dia ketebalan tube panjang gilinding struktur tabung perlakuan permukaan ngawangun struktur
    Φ38 Φ12 1.5 50-1200 Baja karbon,

    beusi sténless,

    alloy aluminium

    galvanisasi/

    chromeplate/
    lem kulit/
    plastik/
    suntik
    a. aci cinyusu
    b.aci mandrel
    c.jero aci benang
    d.luar aci benang
    e. aci tenon oblate
    f. aci urat satengah bunderan
    Φ50 Φ12 1.5 50-1200
    Φ60 Φ12Φ15 1.52.0 50-1200
    Φ76 Φ15Φ20 3.04.0 50-1200
    Φ89 Φ20Φ25 4.0 50-1200

    Kaunggulan

    4

    01

    Pamasangan gampang sareng saé

    kalenturan.

    Kapasitas mawa tugas beurat

    jeung pasti cai / buktina lebu.

     

     

    02

    Konstruksi kuat

    jeung kasaimbangan dinamis sampurna.

    Ngurangan geter

    jeung 20% ​​extension hirupna sabuk.

    rter (2)
    rter (3)

     

     

    03

    Kacida handapnabuleudan

    sarta lowkoefisien gesekan.

    04

    Palapis bubukngajadikeun

    roller

    lalawanan maké tinggi na

    kasép

    3

    Ngahasilkeun

    QQ截图20200616085954水印

    Aplikasi

    微信图片_20220621111058

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami