Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Warta

  • The development trend of the roller industry in the future

    Trend ngembangkeun industri gilinding dina mangsa nu bakal datang

    Industri idler conveyor mangrupikeun bagian penting tina produksi industri nagara kuring.Éta mastikeun operasi normal kagiatan produksi industri sareng ngahemat sumber daya manusa sareng sumber waktos.Ku alatan éta, prospek aplikasi tina kurung idler sarta sababaraha belts conveyor anu st ...
    Maca deui
  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 3)

    Alesan Panyimpangan Beubeur Conveyor Beubeur (Bagian 3)

    Salian alesan pikeun panyimpangan sabuk conveyor anu disebatkeun sateuacana (Bagian 1; Bagian 2), aya sababaraha alesan sanés, ayeuna teraskeun ngobrolkeun.11.Beubeur simpangan disababkeun ku instalasi tur debugging kasalahan tina sabuk conveyor tensioner.Salila prosés instalasi sareng komisioning, operasi ...
    Maca deui
  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 2)

    Alesan Panyimpangan Beubeur Conveyor Beubeur (Bagian 2)

    Salian alesan disebutkeun dina Part 1, aya loba alesan séjén pikeun simpangan beubeur conveyor beubeur, nu bakal diringkeskeun salajengna.6.Belt simpangan disababkeun ku bahan unloading titik teu di tengah conveyor sabuk.Nalika titik unloading bahan ...
    Maca deui
  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 1)

    Alesan Panyimpangan Beubeur Conveyor Beubeur (Bagian 1)

    Sabuk conveyor salian skidding, éta ogé bakal kabur.Akar panyimpangan beubeur nyaéta yén sabuk dikenakeun gaya luar dina arah lebar sabuk tina gaya anu hasilna henteu nol, atanapi tegangan tensile jejeg arah lebar sabuk henteu seragam, ...
    Maca deui
  • Reasons and solutions for conveyor belt skid

    Alesan jeung solusi pikeun conveyor sabuk skid

    Kumaha carana sangkan beubeur conveyor salawasna skidding, alesan utama pikeun conveyor beubeur skidding nyaéta yén gesekan antara roller jeung conveyor belts teu cukup.Aya seueur alesan anu mangaruhan gesekan antara roller sareng sabuk conveyor, tegangan umum henteu cekap, beban ngamimitian, roller ...
    Maca deui
  • Belt conveyor industry development trend

    Sabuk conveyor trend ngembangkeun industri

    Kalayan ngembangkeun efisiensi produksi.Beuki seueur conveyor parantos muncul dina produksi industri.Dina industri conveyor bareuh ajeg, jalma anu beuki Mayar runtuyan isu kayaning efisiensi gawé conveyor nu, jadi naon kudu industri conveyor hareup?Terus...
    Maca deui
  • The latest trend of development of transportation belt industry in the market economy

    Trend panganyarna tina ngembangkeun industri sabuk transportasi dina ékonomi pasar

    Beubeur conveyor utamana dipaké dina mindahkeun bahan beurat dina industri industri beurat.Aplikasi utama ngawengku lima industri utama kayaning baja, batubara, semén, palabuhan sarta listrik, akuntansi pikeun leuwih ti 90% tina pasar hilir, sarta milu dina pro processing ...
    Maca deui
  • Conveyor Belt Cleaner

    Conveyor Beubeur cleaner

    Peran cleaner: 1. sweeper mangrupa salah sahiji komponén utama conveyor sabuk.Dina raraga nyegah lebu salila prosés conveying bahan jeung sarat prosés produksi, lolobana bahan conveyed kudu ngajaga eusi cai nu tangtu, kayaning eusi cai tina ...
    Maca deui
  • conveyor roller idler bulk material handling impact roller Belt maintenance solution

    conveyor roller idler bulk bahan penanganan dampak roller Beubeur solusi pangropéa

    Idler mangrupa bagian penting tina conveyor sabuk.Aya seueur jinis sareng jumlah ageung, anu tiasa ngadukung beurat sabuk conveyor sareng bahan.Ieu akun pikeun 35% tina total biaya hiji conveyor sabuk sarta ngahasilkeun leuwih ti 70% lalawanan, jadi kualitas idler nyaeta ...
    Maca deui
  • Development Status and Prospect of Key Technology Development of Coal Mine Tape Transport Machine

    Status Pangwangunan sareng Prospek Pangembangan Téknologi Utama Mesin Angkutan Pita Tambang Batubara

    1 status téhnologi konci tape conveyor 1) Dina watesan efisiensi tinggi na mimiti lemes jeung téhnologi balancing kakuatan, konversi frékuénsi magnet permanén sistem drive langsung sinkron geus loba dipaké dina tambang batubara conveyor sabuk dina taun panganyarna.2) panalungtikan nagara urang geus ...
    Maca deui
  • Talk about the development trend and status quo of belt conveyor

    Ngobrol ngeunaan trend ngembangkeun sarta status quo of sabuk conveyor

    Kalayan ngagunakeun maturation sareng conveyor conveyor sabuk, nagara-nagara maju industri di dunya parantos ngembangkeun gancang dina taun-taun ayeuna.Geus loba dipaké dina tambang, metalurgi, bahan wangunan, kimia jeung widang lianna.Tren pangwangunanna kira-kira kalebet f ...
    Maca deui
  • The importance of On-time inspection of coal mine belt conveyors

    Pentingna inspeksi On-time tina conveyors sabuk tambang batubara

    Rupa-rupa gagal bisa lumangsung salila sakabéh operasi tambang batubara conveyors sabuk, pariksa conveyors sabuk dina waktu bisa ngurangan lumangsungna gagal ieu.1) Pariksa naha aya paburencay bahan dina garis jalan tina conveyor sabuk.Lamun aya akumulasi kaleuleuwihan bulk ...
    Maca deui
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami