Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

News parusahaan

  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 3)

    Alesan Panyimpangan Beubeur Conveyor Beubeur (Bagian 3)

    Salian alesan pikeun panyimpangan sabuk conveyor anu disebatkeun sateuacana (Bagian 1; Bagian 2), aya sababaraha alesan sanés, ayeuna teraskeun ngobrolkeun.11.Beubeur simpangan disababkeun ku instalasi tur debugging kasalahan tina sabuk conveyor tensioner.Salila prosés instalasi sareng komisioning, operasi ...
    Maca deui
  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 2)

    Alesan Panyimpangan Beubeur Conveyor Beubeur (Bagian 2)

    Salian alesan disebutkeun dina Part 1, aya loba alesan séjén pikeun simpangan beubeur conveyor beubeur, nu bakal diringkeskeun salajengna.6.Belt simpangan disababkeun ku bahan unloading titik teu di tengah conveyor sabuk.Nalika titik unloading bahan ...
    Maca deui
  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 1)

    Alesan Panyimpangan Beubeur Conveyor Beubeur (Bagian 1)

    Sabuk conveyor salian skidding, éta ogé bakal kabur.Akar panyimpangan beubeur nyaéta yén sabuk dikenakeun gaya luar dina arah lebar sabuk tina gaya anu hasilna henteu nol, atanapi tegangan tensile jejeg arah lebar sabuk henteu seragam, ...
    Maca deui
  • Reasons and solutions for conveyor belt skid

    Alesan jeung solusi pikeun conveyor sabuk skid

    Kumaha carana sangkan beubeur conveyor salawasna skidding, alesan utama pikeun conveyor beubeur skidding nyaéta yén gesekan antara roller jeung conveyor belts teu cukup.Aya seueur alesan anu mangaruhan gesekan antara roller sareng sabuk conveyor, tegangan umum henteu cekap, beban ngamimitian, roller ...
    Maca deui
  • Conveyor Belt Cleaner

    Conveyor Beubeur cleaner

    Peran cleaner: 1. sweeper mangrupa salah sahiji komponén utama conveyor sabuk.Dina raraga nyegah lebu salila prosés conveying bahan jeung sarat prosés produksi, lolobana bahan conveyed kudu ngajaga eusi cai nu tangtu, kayaning eusi cai tina ...
    Maca deui
  • conveyor roller idler bulk material handling impact roller Belt maintenance solution

    conveyor roller idler bulk bahan penanganan dampak roller Beubeur solusi pangropéa

    Idler mangrupa bagian penting tina conveyor sabuk.Aya seueur jinis sareng jumlah ageung, anu tiasa ngadukung beurat sabuk conveyor sareng bahan.Ieu akun pikeun 35% tina total biaya hiji conveyor sabuk sarta ngahasilkeun leuwih ti 70% lalawanan, jadi kualitas idler nyaeta ...
    Maca deui
  • The importance of On-time inspection of coal mine belt conveyors

    Pentingna inspeksi On-time tina conveyors sabuk tambang batubara

    Rupa-rupa gagal bisa lumangsung salila sakabéh operasi tambang batubara conveyors sabuk, pariksa conveyors sabuk dina waktu bisa ngurangan lumangsungna gagal ieu.1) Pariksa naha aya paburencay bahan dina garis jalan tina conveyor sabuk.Lamun aya akumulasi kaleuleuwihan bulk ...
    Maca deui
  • Conveyor roller jeung métode desain tipe sabuk

    Nalika conveyor aya dina kaayaan pinuh dieusian, dina gravitasi bahan jeung sabuk conveyor, tegangan sirah conveyor beubeur tina conveyor condong tinggi pisan tinggi.Nalika conveyor dieureunkeun, rem atawa backstop kudu dipaké pikeun nyadiakeun kakuatan pikeun nyegah conveyor belts fr ...
    Maca deui
  • Aturan pikeun operasi aman tina Beubeur Conveyors

    1. Lamun maké roller-disetir sabuk conveyor pikeun transportasi, aturan handap kudu dititénan: ① Seuneu-retardant conveyor belts kudu dipaké.Retardancy seuneu sareng sipat antistatik tina bagian non-logam tina roller conveyor sabuk sareng bahan karét tina karét-...
    Maca deui
  • Sabuk conveyor roller klasifikasi husus, lingkup aplikasi tur kumaha carana ngajaga

    Kahiji, kana klasifikasi husus tina conveyor idler bentukna, hal kahiji ngomong téh 1, group idler paralel, group idler paralel boga maju tipe idler, tipe biasa idler, spiral tipe idler, sisir tipe idler, karét baja tipe idler jeung saterusna ;2, lajeng conveyor aligning roller, nu ha ...
    Maca deui
  • Analisis kacilakaan sarta pencegahan sabuk conveyor

    Ayeuna, ku ngembangkeun gancang tina liang kabuka sarta tambang batubara aci di Cina, perbaikan automation mékanis komprehensif, kanaékan kapasitas produksina, sabuk conveyor muterkeun hiji peran ngarah dina produksi tambang batubara sarta sistem transportasi, mangrupa alat penting pikeun batubara pro...
    Maca deui
  • Kumaha carana nyegah beubeur conveyor ti megatkeun

    Nalika conveyor sabuk keur dipake, éta bisa sapatemon masalah pegatna sabuk, nu bakal mangaruhan operasi normal conveyor nu.Di dieu ngawanohkeun sababaraha tips pikeun nyegah sabuk ti megatkeun.1. Nengetan kontrol sumber tina sistem transportasi, teu ngantep teuas tur panjang mat ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami