Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Balik Roller pikeun Bulk Bahan Penanganan

Katerangan pondok:

Conveyor balik roller mawa sabuk kosong dina balik ngajalankeun,.Roller diwangun ku pipa, aci, imah bearing, bearing, anjing laut multi-labyrinth


Rincian produk

Tag produk

Naon conveyor balik gilinding

Conveyor balik roller mawa sabuk kosong dina balik ngajalankeun,.Roller diwangun ku pipa, aci, imah bearing, bearing, anjing laut multi-labyrinth, Conveyor balik roller ieu loba dipaké dina garis industri Metalurgi, Pertambangan batubara, industri kimia, bahan wangunan, listrik, industri lampu, buckwheat, pertambangan, port jeung etc.Our produk bisa minuhan standar CEMA/DIN/JIS/SANS/AS jeung sistem kontrol kualitas geus ISO 9001 Certified.The alat-alat produksi kelas munggaran, fasilitas nguji sarta sistem jaminan kualitas lengkep ngajamin kualitas luhur. Produk ékspor ka Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, jsb.

try (2)

try (1)

try (3)

Conveyor Balik deui Roller spésifikasi

Steel Conveyor Roller High Quality Made in China (6)

Warna Biru, beureum, hideung, héjo, konéng, jsb
Bahan pipah Q235
Bahan aci Q235 / 45 # baja
Bearing SKF, HRB, LYC jsb
Pamakéan Batubara, tambang, semén, quarry, metalurgi, jsb
Jenis pipa Pipa baja seamless, pipa dilas
Diaméter pipa 60-219 mm
Diaméter aci 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, jsb
Anjing laut TK, DTII, segel labirin
Cet Dilapis bubuk
Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
palabuhan miang Xingang port / Qingdao Port / Shanghai Port
Bungkusan Rollers bisi kai, lajeng dimuat dina 20GP atanapi 40GP wadahna
Diaméterna baku Diaméter Batin Baku (mm) Lingkup panjang (mm) Jenis Bearing

(Min-Max)

mm Inci
89 3 1/3 60/50 170-3400 204
102 4 76 170-3400 204 205
108 4 1/4 89/76/60 170-3400 204 205
114 4 1/2 89/76 170-3400 204 205
127 5 89 170-3400 204 205
133 5 1/4 89/70/63.5 170-3400 204 205
140 4 1/2 89 170-3400 204 205
152 6 108/76 170-3400 204 205 206 305 306
159 6 1/4 108 170-3400 204 205 206 305 306
194 7 5/8 159/133 170-3400 205 206 207 305 306 307 308

Keunggulan Kami :

a) instalasi Gampang tur kalenturan nice;
b) Koéfisién gesekan handap;
c) Lebu-bukti jeung cai-bukti;
d) Téhnik las rupa mastikeun roller kalawan Geter lemah sareng noise
e) téhnologi nyemprot éléktrostatik ngajadikeun roller leuwih awét sarta alus-pilari;

Aplikasi:

Conveyor rollers loba dipaké dina pertambangan, semén, quarry, port, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton jsb keur transportasi bahan bulk.

gdfshgf (1)

Tanya Jawab

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik jeung boga lisénsi ékspor.Bisa ngajamin stabilitas kualitas produk jeung waktu pangiriman

Q: Inpormasi naon anu kuring kedah nyayogikeun pikeun ngonfirmasi pesenan roller anu mawa conveyor?
A: Kanggo produk anu henteu standar, kami bakal nyayogikeun gambar téknis pikeun anjeun mastikeun.Upami pesenan kanggo bagian standar, anjeun ngan ukur kedah masihan kami nomer bagian.

Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
A: Kualitas mangrupikeun prioritas.Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kadali kualitas unggal process.Raw bahan inspeksi sanggeus ngasupkeun pabrik.
Unggal prosés bakal acak inspected pikeun mastikeun yén produk ngasupkeun prosés salajengna qualified.The laporan pamariksaan bakal napel na kiriman.

Q: Dupi anjeun gaduh produk di stock?
A: No Sadaya gilinding dihasilkeun nurutkeun urutan Anjeun.

Q: Sabaraha lami roller balik tiasa dianggo?
A: Hirupna roller conveyor mulang nyaéta 30000 jam.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Biasana 7-30 poé, éta gumantung kana quantity.For Anjeun urutan urgent, urang kudu adjustment fléksibel pikeun mastikeun waktu pangiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami