Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Karét Beubeur Conveyor nyetir katrol, sirah katrol

Katerangan pondok:

Conveyor Pulley mangrupakeun komponén transmisi conveyor, beungeut meulah kana beungeut baja, casting beungeut karét, herringbone jeung inten pola permukaan karét palapis.


  • Jenis pamasaran:Ngahasilkeun Biasa
  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:5000 Potongan / Potongan per minggu
  • Modeu logistik:Angkutan laut
  • Jasa ngaropéa:nyadiakeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur konci katrol conveyor:

    1. Jalan ajeg, kualitas dipercaya jeung ngurangan pangropéa;
    2. Kurang gerakan longitudinal, puteran lancar, manjangkeun umur;
    3. Rupa-rupa bearing perumahan jeung struktur sealing sadia pikeun pilihan konsumén;
    4. Multipass labyrinthine sealing, nyegah kokotor dicampur jeung cai immersed;
    5. Manufaktur ku pipa baja husus pikeun roller precision tinggi, mastikeun beban kuat, oyag lemah sareng kirang noise

    gfds (2)

    图片 22

    gfds (3)

    Warna Biru, beureum, hideung, héjo,koneng,jsb
    Bahan pipah Baja ringan,Q235
    Bahan aci Q235/Q345/45 # baja
    Bearing SKF, HRB,FAG jsb
    Pamakéan Batubara, tambang, semén, quarry, metalurgi, jsb
    Beungeut Lukisan atawa katinggaleun
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    palabuhan miang Xingang port / Qingdao Port / Shanghai Port
    Bungkusan Katrol bisi kai, lajeng dimuat dina 20GP atanapi 40GP wadahna

    Ringkesan Ukuran Conveyor Pulley:

    Tipe

    Sabuk Lebar (mm)

    Diaméter baku (mm)

    Panjangna

    Ngadorong Katrol

    500

    500

    Panjang katrol gumantung kana lebar sabuk conveyor nu

    650

    500 630

    800

    500 630 800

    1000

    630 800 1000

    1200

    630 800 1000

    1400

    800 1000

    Turnaround Pulley

    500

    250 315 400 500

    650

    250 315 400 500

    800

    250 315 400 500 630 800 1000

    1000

    250 315 400 500 630 800 1000

    1200

    250 315 400 500 630 800 1000

    1400

    250 315 400 500 630 800 1000

    Jenis Conveyor Pulley:

    Conveyor beuleum katrol
    Conveyor buntut katrol
    Conveyor snub katrol
    Conveyor tikungan katrol

    uoi (5)

    uoi (4)

    uoi (2)

    uoi (3)

    uoi (1)

    Aplikasi:

    Conveyor pulleys loba dipaké dina pertambangan, semén, quarry, port, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton jsb pikeun transportasi bahan bulk.

    app (4)

    app (2)

    app (3)

    app (1)

    Tanya Jawab

    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami pabrik jeung boga lisénsi ékspor.Bisa ngajamin stabilitas kualitas produk jeung waktu pangiriman

    Q: Inpormasi naon anu kuring kedah nyayogikeun pikeun ngonfirmasi pesenan roller anu mawa conveyor?
    A: Kanggo produk anu henteu standar, kami bakal nyayogikeun gambar téknis pikeun anjeun mastikeun.Upami pesenan kanggo bagian standar, anjeun ngan ukur kedah masihan kami nomer bagian.

    Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    A: Kualitas mangrupikeun prioritas.Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kadali kualitas unggal process.Raw bahan inspeksi sanggeus ngasupkeun pabrik.
    Unggal prosés bakal acak inspected pikeun mastikeun yén produk ngasupkeun prosés salajengna qualified.The laporan pamariksaan bakal napel na kiriman.

    Q: Dupi anjeun gaduh produk di stock?
    A: No Sadaya gilinding dihasilkeun nurutkeun urutan Anjeun.

    Q: Dupi abdi tiasa mesen sampel?
    A: Tangtu.Kami nawiskeun conto modél umum gratis, sareng anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pengiriman.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    A: Biasana 7-30 poé, éta gumantung kana quantity.For Anjeun urutan urgent, urang kudu adjustment fléksibel pikeun mastikeun waktu pangiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami