Hapé
15612138018
Surélék
sales@hbjuming.com

Harga borongan sabuk conveyor roller pikeun bahan penanganan parabot Karét palapis Idler

Katerangan pondok:

Roller coated karét dibungkus dina kuriling luar tina roller pipe baja, nu boga ciri résistansi rotasi leutik, kalenturan rotasi tinggi, korosi jeung saterusna.


  • Jenis pamasaran:Ngahasilkeun Biasa
  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:5000 Potongan / Potongan per minggu
  • Modeu logistik:Angkutan laut
  • Jasa ngaropéa:nyadiakeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Naon karét gilinding

    Roller karét dilapis ku lapisan karét dina kuriling luar roller tube baja.Cai mibanda ciri résistansi rotasi leutik, kalenturan rotasi tinggi, korosi jeung saterusna.

    Roller utamana cocog pikeun conveying slag dina beusi jeung baja usaha, sintering, pelleting jeung tutuwuhan coking.Nepikeun slag baseuh sareng tambang batubara bawah tanah sareng ngagem parah, korosi sareng kaayaan karat.

    Produk urang tiasa nyumponan standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS sareng sistem kontrol kualitas parantos sertifikasi ISO 9001. Alat produksi kelas munggaran, fasilitas uji sareng sistem jaminan kualitas lengkep ngajamin produk kualitas luhur. Amérika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, jsb.

    coating 5
    coating 1
    coating 4

    Conveyor Roller spésifikasi

    coating 2
    Warna Biru, beureum, hideung, héjo, konéng, jsb
    Bahan pipah Q235
    Bahan aci Q235 / 45 # baja
    Bearing SKF, HRB, LYC jsb
    Pamakéan Batubara, tambang, semén, quarry, metalurgi, jsb
    Jenis pipa Pipa baja seamless, pipa dilas
    Diaméter pipa 60-219 mm
    Diaméter aci 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, jsb
    Anjing laut TK, DTII, segel labirin
    Cet Dilapis bubuk
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    palabuhan miang Xingang port / Qingdao Port / Shanghai Port
    Bungkusan Rollers bisi kai, lajeng dimuat dina 20GP atanapi 40GP wadahna
    Diaméterna baku Diaméter Batin Baku (mm) Lingkup panjang (mm) Jenis Bearing

    (Min-Max)

    mm Inci
    89 3 1/3 60/50 170-3400 204
    102 4 76 170-3400 204 205
    108 4 1/4 89/76/60 170-3400 204 205
    114 4 1/2 89/76 170-3400 204 205
    127 5 89 170-3400 204 205
    133 5 1/4 89/70/63.5 170-3400 204 205
    140 4 1/2 89 170-3400 204 205
    152 6 108/76 170-3400 204 205 206 305 306
    159 6 1/4 108 170-3400 204 205 206 305 306
    194 7 5/8 159/133 170-3400 205 206 207 305 306 307 308

    Aplikasi:

    a) instalasi Gampang tur kalenturan nice;
    b) Koéfisién gesekan handap;
    c) Lebu-bukti jeung cai-bukti;
    d) Téhnik las rupa mastikeun roller kalawan Geter lemah sareng noise
    e) téhnologi nyemprot éléktrostatik ngajadikeun roller leuwih awét sarta alus-pilari;

    gdfshgf (1)

    Tanya Jawab

    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami pabrik jeung boga lisénsi ékspor.Bisa ngajamin stabilitas kualitas produk jeung waktu pangiriman

    Q: Inpormasi naon anu kuring kedah nyayogikeun pikeun ngonfirmasi pesenan roller anu mawa conveyor?
    A: Kanggo produk anu henteu standar, kami bakal nyayogikeun gambar téknis pikeun anjeun mastikeun.Upami pesenan kanggo bagian standar, anjeun ngan ukur kedah masihan kami nomer bagian.

    Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    A: Kualitas mangrupikeun prioritas.Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kadali kualitas unggal process.Raw bahan inspeksi sanggeus ngasupkeun pabrik.
    Unggal prosés bakal acak inspected pikeun mastikeun yén produk ngasupkeun prosés salajengna qualified.The laporan pamariksaan bakal napel na kiriman.

    Q: Dupi anjeun gaduh produk di stock?
    A: No Sadaya gilinding dihasilkeun nurutkeun urutan Anjeun.

    Q: Dupi abdi tiasa mesen sampel?
    A: Tangtu.Kami nawiskeun conto modél umum gratis, sareng anjeun ngan ukur kedah nanggung biaya pengiriman.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    A: Biasana 7-30 poé, éta gumantung kana quantity.For Anjeun urutan urgent, urang kudu adjustment fléksibel pikeun mastikeun waktu pangiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami